GOR 2010

Wanneer? zaterdag 30 januari 2010
Waar? de Zwaan, Heeswijk
Bands Dear Ernest, Kylfa & Molotov


De eerste editie van het festival werd memorabel. Niet alleen door de bands maar ook door de barre weersomstandigheden die 2 uur voor aanvang van het festival Heeswijk zo goed als onbereikbaar maakten. Een enkeltje Uden bijvoorbeeld kostte je al gauw 1,5 uur. Dat de zaal toch lekker gevuld was gaf iedereen een extra kick. Opbouwen, soundchecken, frites eten en spelen maar.

Kylfa’s entree was er één in stijl en met hun eigenzinnige, originele repertoire werden ze meteen door het publiek in de armen gesloten. 15 jaar oud!

Dear Ernest (45-55 jr) vervolgde de avond. Hun mix van covers en eigen nummers onderstreepte dat de insteek van het festival (generaties en muziek verbinden) een bijzonder leuke is voor zowel het publiek als de artiesten. Dit kwam vooral tot uiting in het slotnummer van Dear Ernest, Hey Joe, waarbij halverwege de performance instrument voor instrument werd overgenomen door  de muzikanten van Kylfa en vervolgens Molotov (19/20 jr). De laatste band van de avond. Men hun zeer energieke en strakke set knalde de decibellen de zaal in.

Een geweldige slotact dus van een zeer geslaagd GOR 2010 festival.

Deze diashow vereist JavaScript.