GOR 2014

Wanneer? Zaterdag 12 april 2014
Waar? Soos Plock, Volkel
Bands Dear Ernest, Bon Sauvage en Gifter

logo_plock

Het Gor festival 2014 werd gehouden in Soos Plock in Volkel. Een nieuwe lokatie, hetzelfde festival. Dit jaar kwamen er 3 bands uit verschillende generaties, al schuiven die generaties wel wat op.

Dear Ernest

Dear Ernest

Natuurlijk speelt Dear Ernest als organiserende partij. Deze keer speelden ze voornamelijk covers met een enkel eigen nummertje er tussendoor. Ook was er een gastoptreden van Luna, de dochter van Henk van Dear Ernest, met Modern World van Anouk. TOP!

Voor Dear Ernest speelde Bon Sauvage uit Eindhoven. Jonge twintigers die garazzie spelen. Garage Rock dus. Uiteraard speelde er weer een familielid in van Dear Ernest enwel Mees, het zoontje van de drummer van de band. Hij speelde gitaar. Korte nummers ontdaan van alle franje. Die hebben ze niet nodig. Hard en strak. PA was niet nodig.

Bon Sauvage uit Eindhoven

Bon Sauvage uit Eindhoven

Afsluiter was Gifter uit Oss. Op dit moment helemaal hot. Hun eerste CD is zeer goed ontvangen en ze timmeren behoorlijk aan de weg. Kijk op www.giftermusic.com voor meer info over deze band. De bassist Frans is de zoon van Jan, de bassist van Dear Ernest. Keep the bass in the family! Een prachtig optreden met eigenzinnige nummers en een prima act.

Gifter uit Oss

Gifter uit Oss

GOR 2014 zit erop. We zien jullie allemaal graag volgend jaar terug bij GOR 2015!